Peste 40 kg tutun si țigări, confiscate la frontiera de nord a României

Sâmbătă 03 decembrie, în jurul orei 18.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în tara, numitul Constantin A., în vârstă de 24 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portbagajul masinii, cantitatea de 42 kg tutun, în valoare de 9.000 lei.

Drept urmare, marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

*Și polițiștii de frontieră de la Sectorul P.F. Brodina, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au descoperit în data de 2 decembrie a.c., în apropierea frontierei de stat, cinci colete care conțineau țigări.În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 7.480 pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 82.300 lei.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Foto

Publicitate
tomibena

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

A murit carbonizat în casă la o zi după ce s-a externat din spital, cu un picior amputat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme locomotorii, este victima din incendiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.