Home / Actualitate / Foto. Un bărbat din Dornești s-a ales cu dosar penal și autoturismul indisponibilizat pentru contrabandă cu țigări

Foto. Un bărbat din Dornești s-a ales cu dosar penal și autoturismul indisponibilizat pentru contrabandă cu țigări

Poliţiştii au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane. Astfel, în urma unei acţiuni organizate în trafic a fost identificat un autoturism în care erau transportate aproape 20.000 de bucăţi ţigarete de contrabandă. Ţigările au fost confiscate, autoturismul a fost indisponibilizat, iar şoferul s-a ales cu dosar penal.

La data de 30.01.2017, ora 17.50, în urma unei acţiuni organizate în trafic, un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 11 Pojorâta, a oprit pentru control pe raza comunei Pojorâta, în zona unei staţii peco , autoturismul condus de către un bărbat de 34 ani, din comuna Dornești, ocazie cu care s-a constatat că cel în cauză transportă ţigări de contrabandă. În interiorul autovehiculului, în portbagaj, în mai multe sacoșe din plastic şi cutii, au fost descoperite un număr de 951 pachete ţigări (19.020 bucăţi ţigarete) toate de provenienţă extracomunitară, cu o valoare de piață de aproximativ de 10.000 lei, ce au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea s-a procedat la indisponibilizarea autoturismului în cauză, în valoare de cca. 3000 Euro la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc. Faţă de bărbat s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”, ce va fi soluționat procedural de polițiștii SPR 11 Pojorâta.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

Foto

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Zeci de metri cubi de lemne fără acte

O patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a oprit vineri, ora 09:30, pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.