Foto. Incendiu la o gospodărie din localitatea Berchişeşti

Militarii Gărzii de Intervenţie Gura Humorului şi ai Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntar şi Privat pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, au intervenit marți seară,  cu cinci autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Berchişeşti.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unei construcţii corp comun, compusă din bucătărie de vară, adăpost de animale, depozit de furaje şi baie, şi exista pericolul de propagare la casa de locuit şi la gospodăriile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 0:10.

A ars acoperişul construcţiei corp comun, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă totală de aproximativ 200 de metri pătraţi. Au mai ars circa 7 tone de fân şi s-au degradat bucătăria de vară, baia, un dormitor, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, o moară de cereale şi o şişcorniţă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit şi gospodăriile învecinate, cu bunurile aferente.

Foto ISU Suceava

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.