Home / Actualitate / Bunuri de valoare furate dintr-un autoturism parcat pe raza comunei Şcheia

Bunuri de valoare furate dintr-un autoturism parcat pe raza comunei Şcheia

La 23.02.2017, ora 00.10, Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112”, de un tânăr de 23 de ani, din comuna Bosanci, despre faptul că, persoane necunoscute, i-au sustras bunuri din autoturismul, parcat pe raza comunei Şcheia. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 22.02.2017, ora 20.00, a lăsat bunuri de valoare în interiorul autoturismului parcat de o stradă din comuna Șcheia, prin spargerea geamului unei portiere, persoane necunoscute au sustras dintr-o poșetă portofelul aparținând unei tinere de 22 de ani, din municipiul Suceava, în care se aflau bani și documente, valoarea totală a prejudiciului, inclusiv a distrugerii geamului mașinii fiind de circa 750 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un bărbat de 62 de ani a păgubit numeroși suceveni dându-se drept avocat. Acesta a fost arestat

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.