Home / Actualitate / Un contrabandist de țigări a demarat în trombă acroşând autospeciala poliţiei de frontieră

Un contrabandist de țigări a demarat în trombă acroşând autospeciala poliţiei de frontieră

Ieri, 24 martie a.c., la nivelul Sectorului P.F. Brodina s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră au observat un autoturism de teren care se deplasa cu farurile stinse dinspre frontiera de stat spre localitatea Ulma, judeţul Suceava.

Drept urmare, lucrătorii noştri au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri autoturismul, momentul în care acesta a demarat în trombă acroşând autospeciala poliţiei de frontieră. În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate, nefiind persoane rănite. S-a reuşit reţinerea conducătorului auto, iar în maşina de teren marca Mittsubishi Shojun au fost observate mai multe colete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Persoana reţinută a fost identificată ca fiind Sorin C. de 37 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, care a spus că nu se simte bine, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi unde, în urma investigaţiilor specifice, i s-a spus că este în afara oricărui pericol.

De asemenea, s-a procedat la inventarierea coletelor din maşină şi s-a constatat că acestea conţin 4.850 pachete ţigări în valoare de 53.400 lei.
Suceveanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Tineri bănuiți de comietrea unei tâlhării, reținuți de polițiști

În urma continuării cercetărilor în cauza din 04.11.2019, când în jurul orei 23.15, persoane necunoscute …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.