Evenimente rutiere cercetate de către poliţişti

La 28.03.2017, ora 12.39, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Stroieşti, pe fondul neadaptării vitezei, o femeie de 61 de ani din municipiul Vatra Dornei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Salcea

La 28.03.2017, ora 19.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în orașul Salcea, după o succesiune de curbe periculoase, un tânăr de 21 de ani din municipiul Suceava nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și s-a izbit frontal de autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani din Salcea. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 50 de ani și a unui tânăr de 23 de ani din comuna Verești, pasager în celălalt autoturism. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 28.03.2017, ora 20.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada 22 Decembrie din Suceava, un tânăr de 18 ani din comuna Todirești, s-a angajat în depăşire şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din municipiul Suceava care circula în aceiaşi direcţie şi care, a efectuat virajul la stânga, fără să semnalizeze şi să se asigure corespunzător. Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 25 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Patru răniți duși la spital după un accident la Milișăuți

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc miercuri, în jurul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.