Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de către poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de către poliţişti

La 01.04.2017, ora 17.53, în timp ce executa serviciul de monitorizare, supraveghere și control al traficului pe DN 17, pe raza localității Vama, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control autoturismul cu număr de circulație provizoriu condus de un localnic de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 30.03.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Gura Humorului

La 01.04.2017, ora 23.50, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 17, în afara orașului Gura Humorului, autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Ilișești.Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Cornu Luncii

La 02.04.2017, ora 00.05, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DC Mielușoaia-Păiseni, pe raza localității Cornu Luncii, autoturismul condus de un localnic de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 02.04.2017, ora 01.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava, a oprit pentru control pe str. Grigore Alexandru Ghica, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 49 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Vicovu de Jos

La 31.03.2017, ora 21.35, în timp ce acționa pe raza comunei Vicovu de Jos, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a observat pe DC Câmp o autoutilitară, a cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a efectuat un viraj brusc spre dreapta, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acesteia după aproximativ 10 metri. Conducătorul autoutilitarei a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 15 ani, din comuna Vicovu de Jos, care a declarat faptul că, a luat autoutilitara din curtea locuinței, fără știrea tatălui său. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , ce va fi soluționat procedural.

Dorna Arini

La 31.03.2017, ora 22.39, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17B, din comuna Dorna Arini, autoutilitara condusă de un localnic de 54 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un bărbat de 62 de ani a păgubit numeroși suceveni dându-se drept avocat. Acesta a fost arestat

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.