Dosare penale la regimul rutier întocmit de către poliţişti

La data de 03.04.2017, în jurul orei 15.44, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe DN 17, în localitatea Frasin, autoturismul condus de un localnic de 30 de ani, înregistrat de aparatul radar în timp ce circula cu viteza de 80 km/h în localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru perioada 04.01.-03.04.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La data de 03.04.2017, ora 21.25, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un localnic de 41 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

A murit carbonizat în casă la o zi după ce s-a externat din spital, cu un picior amputat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme locomotorii, este victima din incendiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.