Home / Actualitate / Incendiu la o gospodărie din Bănești. Cauză posibilă: coşul de fum deteriorat. Un bărbat a ajuns la spital intoxicat cu fum. Vezi ce pagube a produs flăcările!

Incendiu la o gospodărie din Bănești. Cauză posibilă: coşul de fum deteriorat. Un bărbat a ajuns la spital intoxicat cu fum. Vezi ce pagube a produs flăcările!

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântânele, au intervenit marți în jurul orei 22.00, cu 4 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Băneşti, comuna Fântânele. La sosirea echipajelor, ardea violent acoperişul unei construcţii corp comun, ce îngloba o bucătărie de vară, o şură şi o magazie, existând pericolul de propagare la casa de locuit.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei (78 de ani), care a suferit un atac de panică, şi unui bărbat (38 ani), care s-a intoxicat cu fum.

Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital, dar bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Au ars acoperişul corpului comun pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi şura, în totalitate, pe 50 de metri pătraţi. Au mai fost afectate de foc circa 2 tone de cartofi, o tocătoare de furaje şi pereţii bucătăriei.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de fum deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:30, iar pompierii au salvat construcţiile învecinate.

Foto

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Patru dosare penale pentru alcool, și unul pentru un puști de 15 ani, pentru conducere fără permis

În ziua de duminică, polițiștii au întocmit actele necesare pentru 5 dosare penale. Astfel, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.