Dosare penale la regimul rutier întocmite de către poliţişti

La data de 06.04.2017, ora 04.50, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani din comuna Vicovu de Jos. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Dornei

La data de 06.04.2017, în jurul orei 12.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe strada Argestru din localitate, autoturismul condus de un localnic de 67 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut. Totodată, în urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în interiorul acestuia 100 de pachete de țigări, de proveniență extracomunitară, despre care, bărbatul a declarat că le-a achiziționat de la o persoană necunoscută din municipiul Rădăuți și intenționa să le utilizeze pentru consum propriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat” și ”contrabandă”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 06.04.2017, ora 16.55, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe strada Calea Burdujeni din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un tânăr de 24 de ani, din orașul Dolhasca. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are permisul de conducere suspendat, iar autorizația provizorie de circulaţie a autoturismului este expirată din 19.01.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, tânărul de 24 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.