Home / Actualitate / Țigări ascunse în podeaua și rezervorul unui autoturism depistate în P.T.F. Siret

Țigări ascunse în podeaua și rezervorul unui autoturism depistate în P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit, ascunse în spații special amenajate în podeaua și rezervorul unui autoturism, 2.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană;
* Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările în valoare de aproximativ 2.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării;
* Totodată, autoturismul în valoare de 9.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționate spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

În ziua de 22 aprilie a.c., s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, Petru B, cu dublă cetăţenie româno –ucraineană, în vârstă de 31 ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism marca Fiat Dablo, înmatriculat în Bulgaria.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă în spații special amenajate în podeaua rezervorul autoturismului, cantitatea de 2.000 pachete de ţigări, marca Malboro, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 2.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul estimat la 9.000 lei, a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, deoarece avea confecţionate spații special amenajate pentru transportul ţigărilor.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.