Home / Actualitate / Trei cetățeni sirieni depistați la P.T.F. Siret

Trei cetățeni sirieni depistați la P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat trei cetățeni sirieni, ascunși în remorca unui automarfar încărcat cu cabluri electrice.

În data de 23 aprilie a.c.,în jurul orei 17.00, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au efectuat controlul specific asupra unui automarfar cu remorcă încărcat cu cabluri electrice, condus de cetățeanul turc A.C., în vârstă de 53 ani.
Astfel, echipa comună de control a descoperit, ascunse în remorca automarfarului, printre marfa transportată, trei persoane de sex masculin.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani, aceștia declarând că s-au ascuns în remorca mijlocului de transport cu intenția de a ajunge în Marea Britanie.
Șoferul camionului a declarat că nu avea cunoștință despre modul în care persoanele respective s-au ascuns în remorcă, el staționând pe traseu în mai multe locuri.
În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea documentării cauzei penale, cetățenii sirieni fiind predați în această dimineață Biroului Imigrări Suceava din cadrul Inspectoratului General Imigrări, în vederea luării măsurilor specifice.

Publicitate

Publicitate
[/su_box

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Studenții suceveni au experimentat orientarea în teren

În mediul universitar sucevean, la Facultatea de Drept și Științe Administrative(FDSA), există preocupări permanente pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.