Home / Actualitate / Vatra Moldoviţei: Material lemnos confiscat și o autoutilitara în valoare de circa 65.000 euro indisponibilizată de polițiști

Vatra Moldoviţei: Material lemnos confiscat și o autoutilitara în valoare de circa 65.000 euro indisponibilizată de polițiști

Joi ora 19.30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Combaterea Delictelor Silvice Suceava a oprit pentru control pe DN 17B, pe raza comunei Vatra Moldoviţei, autoutilitara cu remorcă aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Marginea, condusă de un bărbat de 29 de ani din aceeași localitate, care transporta material lemnos.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat neconcordanțe privind cantitatea de material lemnos transportată și cea consemnată în avizele de însoțire, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor Ocolului Silvic Vama, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea totală de 48,19 m.c. lemn de foc de esență fag, faţă de 34,50 m.c. avizaţi prin documente.

În cauză s-a procedat la confiscarea cantităţii de 48,19 m.c. material lemnos, în valoare de 7.200 lei, care a fost predată în custodie Ocolului Silvic Vama, indisponibilizarea ansamblului auto în valoare de circa 65.000 euro și sancționarea contravențională a societății comerciale transportatoare cu amendă în cuantum de 25.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171 din 2010, respectiv „transportul de materiale lemnoase în mod repetat în baza aceloraşi avize de însoţire”
 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 13.08.2018, ora 23.06, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.