Home / Actualitate / Piața Verești: Garda Forestieră a retras documentele derulări activități de comercializare a materialului lemnos, persoanele interesate de activităţile de comerţ din acestă piaţă sunt sfătuite să evite deplasările în acest scop în respectiva locaţie.

Piața Verești: Garda Forestieră a retras documentele derulări activități de comercializare a materialului lemnos, persoanele interesate de activităţile de comerţ din acestă piaţă sunt sfătuite să evite deplasările în acest scop în respectiva locaţie.

Garda Forestieră Suceava a efectuat verificări specifice în Piaţa Vereşti, pe linia activităţii de comercializare materiale lemnoase.

Deoarece s-au constatat unele deficienţe în derularea acestei activităţi, s-a decis retragerea Acordului de distribuire şi utilizare a formularelor documentelor cu regim special al societăţii care emite documentele cu regim special de însoţire a transporturilor de materiale lemnoase comercializate în piaţă.

În aceste condiţii, sfătuim persoanele fizice sau juridice interesate de activităţile de comerţ cu materiale lemnose din acestă piaţă, să evite deplasările în acest scop în respectiva locaţie.

Publicitate
dezmembrari-veresti-macheta

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Studenții suceveni au experimentat orientarea în teren

În mediul universitar sucevean, la Facultatea de Drept și Științe Administrative(FDSA), există preocupări permanente pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.