Home / Actualitate / Suceava: 200 de pachete de ţigări ucrainene confiscate de la un localnic cu antecedente în domenuiul comerţului ilicit

Suceava: 200 de pachete de ţigări ucrainene confiscate de la un localnic cu antecedente în domenuiul comerţului ilicit

Joi, 8 iunie a.c., în jurul orei 07.00, în urma unei acțiuni de combatere a comerțului ilicit cu produse accizabile, un echipaj de jandarmerie a observat, pe Aleea Saturn din municipiul Suceava, un barbat care avea asupra sa bagaje voluminoase.

În urma legitimării acestuia, jandarmii au constatat că persoana în cauză este în vârsta de 50 de ani, are domiciliul în municipiul Suceava și este cunoscut ca având antecedente în domeniul comerțului ilicit cu produse accizabile. În bagaje, jandarmii au găsit cantitatea de 200 pachete de ţigarete, 100 dintre acestea fără timbru fiscal, iar celelalte având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.

Fiind întrebat cu privire la bunurile găsite asupra sa, bărbatul a afirmat că a achiziţionat ţigările din Complexul Comercial Bazar Suceava pentru consum propriu.

Persoana în cauză și cantitatea de țigări au fost predate Inspectoratului de Poliție Județean Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
dezmembrari-veresti-macheta

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.