Peste 2.600 de pachete de țigări ascunse într-un autoturism, depistate în P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F.Siret- I.T.P.F. Sighetu Marmației, au descoperit ascunse în spații special amenajate într-un autoturism condus de un cetățean român, 2.640 pachete de țigări, de proveniență ucraineană;

          Ţigările în valoare de 3.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

 

* În dimineața zilei de 16 iunie a.c., în jurul orei 00.40, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Ivan I., în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în bara de protecție spate, praguri, în spatele schimbătorului de viteză, precum și în locul roții de rezervă, cantitatea de 2.640 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 3.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Passat în valoare de aproximativ 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea  spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

Fotografii:

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.