Home / Actualitate / Dumbrăveni: Amendă de 2.000 lei aplicată unui bărbat din Mănăstirea Humorului care transporta material lemnos fără documente de provenienţă

Dumbrăveni: Amendă de 2.000 lei aplicată unui bărbat din Mănăstirea Humorului care transporta material lemnos fără documente de provenienţă

La 23.06.2017, ora 06.00, în timp ce acționa pe DN 29, din comuna Dumbrăveni, un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni, a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos, respectiv 4,10 m.c. cherestea.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto, cu amendă în cuantum de 2.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, confiscarea materialului lemnos în valoare de 1.230 lei, ce a fost predat în custodie Ocolului Silvic Adâncata și indisponibilizarea autoutilitarei.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

DSP Suceava a aplicat 26 de amenzi luna trecută

În luna septembrie Serviciul de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.