Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 27.06.2017, ora 10.22, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, din comuna Șcheia, ajungând la intersecția cu str. Dealu Crucii, o tânără de 21 de ani, din comuna Vama, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa, condus de o tânără de 19 ani, din comuna Moara, intrând în coliziune față spate cu acesta. În urma impactului, conducătoarea auto de 19 ani a suferit leziuni ușoare.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 27.06.2017, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Cernăuţi din municipiul Suceava, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu str. Nicolae Labiş, o femeie de 29 de ani, din comuna Brodina, nu a respectat semnificaţia indicatorului „STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de o femeie de 31 de ani din comuna Vereşti, intrând în coliziune cu acesta, după care, ambele vehicule au fost proiectate într-un gard de lemn, din apropiere.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 31 de ani. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Molid

La data de 27.06.2017, în jurul orei 16.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în satul Molid, într-o coloană de autovehicule, un tânăr de 25 de ani, din județul Botoșani, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care circula în fața sa, moment în care, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Ostra, după care, a ricoșat în parapetul metalic de protecție din partea dreaptă a direcției de mers. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 25 de ani, din comuna Ostra, pasageră în autoturismul care circula regulamentar și care, fiind însărcinată, a fost transportată cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două automobile s-au ciocnit în acestă după-amiază la Gălănești.O persoană a rămas încarcerată.

În această după amiază (20 octombrie), pe la ora 16.30, un grav accident de circulație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.