Home / Actualitate / Un tânăr din Grăniceşti a fost prins conducând, fără permis auto, un autoturism pe DJ 209K

Un tânăr din Grăniceşti a fost prins conducând, fără permis auto, un autoturism pe DJ 209K

La data de 29.06.2017, ora 11.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 209K din localitatea Burla, autoturismul condus de un tânăr de 19 ani din comuna Grăniceşti și în care se afla, ca pasageră, mama sa de 40 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului spre a fi condus pe drumurile publice de mama sa care știa că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 18 ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere”, iar mama sa de 40 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane ce nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Ţigări în valoare de peste 200.000 lei confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *