Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Siret

La data de 02.07.2017, ora 08.40, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe strada Moldovei din orașul Siret, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, un localnic de 60 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Fiind condus la spital pentru îngrijiri medicale, conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevare mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La data de  02.07.2017, ora 12.43, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A din comuna Marginea, un tânăr de 27 de ani din comuna Arbore, a frânat brusc pentru a evita coliziunea cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din comuna Dornești care intenționa să efectueze virajul la stânga pe str. Guțului, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de mers și l-a acroșat în partea din spate. Din accident, a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea ușoară a unui minor de 2 luni, fixat într-un dispozitiv de retenție în autoturismul care circula regulamentar.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Şcheia

La data de  02.07.2017, ora 18.12, în timp ce conducea autoturismul pe str. Zămcii din localitatea Şcheia, ajungând la intersecţia cu str. Agronomului, din cauza nerespectării indicatorului de prioritate cu semnificaţia ,,Cedează Trecerea”, un bărbat de 47 de ani  din municipiul Suceava, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani din județul Neamţ. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani şi a pasagerei din același autoturism, o tânără de 27 de ani din județul Neamţ. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La data de 03.07.2017, ora 00.50, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, un tânăr de 19 ani din comuna Burla, a încercat să întoarcă autoturismul fără să se asigure corespunzător și fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un tânăr de 19 ani din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu acesta. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 18 ani din municipiul Suceava, pasager în autoturismul care circula regulamentar.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Eveniment rutier pe DN 29A cercetat de poliţişti

La 18.11.2018, ora 06.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, în comuna Adâncata, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.