Bărbat arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

La data de 30.06.2017 ora 23.47, Poliția Gura Humorului a fost apelată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 49 ani din localitate despre faptul că i s-a furat portofele cu bani şi acte.

În timp ce se deplasa pe această stradă a remarcat în spatele său la circa 25 m, un tânăr de circa 18 ani, tuns scurt i-a cerut persoanei vătămate o ţigară. Ulterior victima a a constatat că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte portofelul în care avea suma de 900 lei, 80 lire sterline şi mai multe documente, bănuind că acesta i-a fost sustras de către tânărul respectiv în momentul în care s-a apropiat de el.

La 04.07.2017, în continuarea cercetărilor efectuate privind infracțiunea de „furt calificat”, comisă la 30.06. a.c., a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 21 ani, din localitate.

Totodată, s-a dispus reţinerea celui în cauză, făcându-se propunere de arestare preventivă, ce a fost însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care a sesizat instanţa de judecată.

Astfel, Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea preventivă a inculpatului petru o durată de 29 zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Publicitate
dezmembrari-veresti-macheta

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.