Home / Actualitate / Incendiu în localitatea Vicovu de Jos. Au ars trei camere de la mansardă, cu bunurile din interior, pe o suprafaţă de 40 mp

Incendiu în localitatea Vicovu de Jos. Au ars trei camere de la mansardă, cu bunurile din interior, pe o suprafaţă de 40 mp

La data de 10.07.2017, ora anunțării la 112 – 15:44, Militarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu angajaţii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Voitinel, Gălăneşti şi Bilca, au intervenit cu 6 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Vicovu de Jos.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la mansarda locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga clădire şi la gospodăriile învecinate.

Nu s-au înregistrat victime.

Au ars trei camere de la mansardă, cu bunurile din interior, pe o suprafaţă de 40 mp, precum şi o porţiune din acoperiş, pe o suprafaţă de 35 mp. S-au degradat tavanul şi pereţii camerelor de la parter pe o suprafaţă de aproximativ 45 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:05, iar pompierii au salvat casa proprietarului şi locuinţele învecinate.

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.