Home / Actualitate / Tânăr din Câmpulung Moldovenesc arestat preventiv pentru încălcarea interdicției de a depăși limitele teritoriale

Tânăr din Câmpulung Moldovenesc arestat preventiv pentru încălcarea interdicției de a depăși limitele teritoriale

 La data de 10.05.2017, prin Încheierea pronunţată de Tribunalul Suceava a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar față de un inculpat de 21 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Printre obligațiile și interdicţiile stabilite în cuprinsul Încheierii de dispunere a controlului judiciar, acesta avea interdicția de a depăși limitele teritoriale ale municipiului Câmpulung Moldovenesc.

La 28.06.2017, în jurul orei 05.00, inculpatul a fost legitimat de o patrulă de siguranță publică pe raza orașului Gura Humorului, pe strada Gării, în prezența a doi martori din Câmpulung Moldovenesc.

În consecință, a fost sesizată instanța competentă cu privire la încălcarea interdicției de către inculpat, măsura controlului judiciar fiind înlocuită cu măsura arestării preventive pentru 30 de zile la data de 12.07.2017 şi fiind emis mandat de arestare preventivă.

Inculpatul a fost identificat și introdus în CRAP al IPJ Suceava.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: infosuceava

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.