Home / Actualitate / Un bărbat de 59 de ani din comuna Ciprian Porumbescu i-a furat unui localnic portofelul cu documente și bani

Un bărbat de 59 de ani din comuna Ciprian Porumbescu i-a furat unui localnic portofelul cu documente și bani

Duminică 16 iulie, ora 23.53, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, în timp ce se afla într-un bar din comuna Ciprian Porumbescu, unui localnic de 24 de ani, i-a fost sustras portofelul cu bani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 16.07.2017, victima s-a deplasat la un bar din localitate și a consumat băuturi alcoolice, ocazie cu care, în jurul orei 23.15, aflându-se pe terasă și-a uitat portofelul pe o bancă, moment în care acesta i-a fost sustras. În urma verificărilor, autorul furtului a fost identificat ca fiind un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, portofelul cu documentele persoanei vătămate și suma de 326 lei fiind recuperat, iar bunurile restituite proprietarului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.