Voievodeasa: Minor de 17 ani depistat fără permis de conducere, s-a ales cu dosar penal

La 19.07.2017, ora 21.00, în timp ce patrula pe raza comunei Sucevița, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a observat faptul că, pe podul „Zaremba”, de pe str. Speranței din localitatea Voievodeasa, a oprit brusc o autoutilitară, iar din aceasta au coborât două persoane de sex masculin care au fugit, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestora, fiind prinși și identificați ca fiind doi localnici de 17 și 18 ani.

Din primele cercetări și în urma audierii celor doi tineri, polițiștii au stabilit faptul că, minorul de 17 ani a condus autoutilitara aparținând fratelui său și a fugit de la fața locului întrucât nu posedă permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.