Home / Actualitate / Poliţist ucis pe peronul garii din Suceava. Un tânăr l-a înjunghiat de mai multe ori

Poliţist ucis pe peronul garii din Suceava. Un tânăr l-a înjunghiat de mai multe ori

Un polițist în vârstă de 38 de ani a fost ucis prin înjunghiere într-o gară din Suceava. Ucigașul, un tânăr de 24 de ani, a fost prins de colegul polițistului. Ministerul de Interne, Carmen Dan, a transmis, vineri, condoleanţe familiei poliţistului care a fost înjunghiat mortal. Ministrul Carmen Dan a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook în care transmite condoleanţe familiei poliţistului din Suceava înjunghiat mortal în gară. ”Sunt alături de familia îndurerată şi de colegii din Poliţia Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor şef post la Postul de Poliţie TF Suceava. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie Carmen Dan.

Aceasta afirmă că va face ”toate cele necesare” pentru a ajuta familia în aceste momente.

”Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele”, mai scrie Carmen Dan.

Aceasta a precizat că suspectul a fost prins şi este cercetat.

Un poliţist a fost ucis în Gara Burdujeni, joi seară, fiind înjunghiat de către un tânăr de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

“La un moment dat, un tânăr a venit prin spatele poliţistului şi, fără a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a înjunghiat în gât. Poliţistul a căzut, iar tânărul, în vârstă de 24 de ani, a continuat să îl lovească cu cuţitul, în zona toracelui”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, precizând că între poliţist şi tânăr nu existase niciun conflict anterior.

Potrivit acestuia, la faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, însă poliţistul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, în gară, de către o patrulă de poliţişti.

Un poliţist în vârstă de 38 de ani a fost ucis în Gara Suceava, joi seară, fiind înjunghiat de către un tânăr de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

Vezi toata stirea…

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.