Home / Actualitate / Material lemnos în valoare de 20.000 lei, confiscat de poliţişti

Material lemnos în valoare de 20.000 lei, confiscat de poliţişti

La data de  22.07.2017, ora 22.20, o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin a oprit pentru control pe raza satului Bucșoaia, autoutilitara cu semiremorcă condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Vama, care transporta material lemnos. În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că pe avizul de însoțire a materialului lemnos erau consemnate date eronate, inclusiv ora emiterii, respectiv ora 22.34, motiv pentru care, s-a procedat la descărcarea și inventarierea materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Frasin.

Ulterior, la 23.07.2017, polițiștii și specialiștii Gărzii Forestiere Suceava au procedat la verificarea legalității întocmirii avizului de însoțire a materialului lemnos, ocazie cu care, au constatat faptul că acesta a fost completat necorespunzător.

În cauză, s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 modificată și confiscarea cantității de 38,21 m.c. cherestea de esență rășinoase, în valoare de 20.000 lei.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.