Home / Actualitate / Botoşani: Patru incendii într-o singură zi izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Hănești, Tudora, Hudești și Cristești.

Botoşani: Patru incendii într-o singură zi izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Hănești, Tudora, Hudești și Cristești.

    În cursul zilei de 24 iulie a.c., pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Hănești, Tudora, Hudești și Cristești.

    Cauzele probabile care au generat evenimentele cu foc sunt: aparat de gătit nesupravegheat, sistem de încălzire amplasat necorespunzător față de materiale combustibile, foc deschis în spații deschise și scurtcircuit electric.

    Pentru stingerea celor patru incendii şi înlăturarea efectelor, au intervenit, în total, 52 de pompieri militari și voluntari. Pagubele au fost estimate la cca. 60.000 de lei.

    Pompierii au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 140.000 lei.

    Cele mai mari pagube s-au înregistrat în urma incendiului produs într-o locuință din satul Oneaga, comuna Cristești. Intervenția a durat mai bine de trei ore. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit electric.

    Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Info Artur

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.