Home / Actualitate / În urma verificării a 307 autovehicule de către poliţişti, s-au aplicat 168 de sancţiuni contravenţionale

În urma verificării a 307 autovehicule de către poliţişti, s-au aplicat 168 de sancţiuni contravenţionale

În perioada 20.07.-21.07.2017, Biroul Rutier Suceava, împreună cu polițiștii secţiilor de poliţie rurală din cadrul Poliţiei Municipiul Suceava, a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia identificării conducătorilor auto şi a pasagerilor din autovehicule care nu folosesc centura de siguranţă şi/sau alte dispozitive de retenţie omologate.

În acest context, au fost verificate 307 autovehicule, fiind aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 61.855 lei, din care 80 pentru lipsa portului centurii de siguranță.

De asemenea, 12 permise de conducere au fost reţinute, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune.

 

Spre exemplu, la data de 21.07.2017, ora 15.15, un echipaj rutier a oprit pentru control, pe raza municipiului Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani din oraşul Frasin.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru  perioada 03.05.-31.07.2017

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

 
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.