Home / Actualitate / Peste 40 de societăți comerciale, întreprinderi individuale verificate pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală. Vezi ce a pățit o femei din Vatra Dornei!

Peste 40 de societăți comerciale, întreprinderi individuale verificate pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală. Vezi ce a pățit o femei din Vatra Dornei!

La data de 25.07.2017, Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Suceava a organizat o acțiune pe raza județului, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală și a faptelor de comerț ilicit. În acest context, au fost verificate  42 societăți comerciale, întreprinderi individuale și persoane fizice autorizate, fiind aplicate 41 sancțiuni contravenționale la Legea nr.12/1990 Rep, în valoare de 168.000 lei.

De asemenea, a fost constată o infracţiune, iar în vederea continuării cercetărilor,  au fost ridicate bunuri în valoare de 3.500 lei, întrucât în urma verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din municipiul Vatra Dornei, administrată de o femeie de 52 de ani din localitate, polițiștii au identificat, expuse la vânzare, articole sportive purtând mărci de renume, fără certificat de conformitate privind originalitatea acestora.

Cu privire la proveniența articolelor de îmbrăcăminte, femeia a prezentat factura fiscală și chitanța emisă de o firmă din municipiul București.

În cauză, s-a procedat la ridicarea articolelor de îmbrăcăminte, cu o valoare de aproximativ 3.500 lei, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de  „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: infosuceava

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.