Home / Actualitate / Burla: Bărbat beat şi fără permis, a intrat cu maşina într-un gard

Burla: Bărbat beat şi fără permis, a intrat cu maşina într-un gard

     La data de 27.07.2017, ora 15.44, polițiștii din cadrul Poliției orașului Milișăuți au  fost sesizați despre faptul că pe un drum comunal se află un autoturism al cărui conducător este în vizibilă stare de ebrietate. Acesta efectua  manevre de mers înainte și înapoi până a intrat cu partea din spate a auto într-o râpă și într-un gard.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv pe drumul comunal Iaslovăț, denumit popular „drumul Burlei” – drum betonat care face legătura dintre comuna Iaslovăț și comuna Burla,  unde au identificat  doi bărbați.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției orașului Milișăuți, fiind verificate în bazele de date, stabilindu-se că persoana care a condus auto este un bărbat de 39 de ani din Burla.

Conducătorul  auto a fost verificat în bazele de date rezultând că nu posedă permis de conducere. De asemenea acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. A fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice, unde, în prezența personalului medical a refuzat prelevarea de probe, semnând că refuză recoltarea.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o  persoana care nu poseda permis de conducere”  și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice ”.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

One comment

  1. Avem pedepse foarte usoare daca oricine se poate urca beat la volan si fara permis. Daca scapa doar cu dosar penal nu se va indrepta. Poate ar trebuii sa avem niste pedepse mai „corecte” pentru a evita aceste incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.