Home / Actualitate / Dorneşti: Alcool şi ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

Dorneşti: Alcool şi ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

  Poliţiştii au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

La data de 30.07.2017, ora 12.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea, executând serviciul de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN17 A în localitatea Dornești, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN17A pe raza comunei Dornești, din direcția Dornești – Rădăuți, autoturism condus de către un bărbat de 50 ani din municipiul Vatra Dornei.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului s-a constatat că şoferul împreună cu pasagerul de 61 ani din Vatra Dornei, transportau 1600 bucăţi ţigarete de proveniență extracomunitară, pe podeaua din spatele șoferului și 26 de sticle la 0.5 litri de băuturi alcoolice (vodcă) și o sticlă de vodcă la 1 litru, însumând un total de 14 litri băuturi alcoolice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă în forma calificată”.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

Galerie foto

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *