Home / Actualitate / Foto-Gospodărie distrusă și animale moarte într-un puternic incediu din satul Feteşti

Foto-Gospodărie distrusă și animale moarte într-un puternic incediu din satul Feteşti

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Adâncata, au intervenit în noaptea de duminică spre luni, cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Feteşti, comuna Adâncata.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la anexele gospodăreşti, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti. Au ars depozitul de furaje pe 25 mp, acoperişul a două adăposturi de animale pe o suprafaţă totală de 75 mp, circa 13 tone de fân şi 20 de anvelope auto. S-au degradat pereţii portanţi ai adăposturilor de animale, utilaje şi alte bunuri.

În incendiu au pierit 17 porci, 25 de porumbei, câinele gospodăriei şi mai mulţi iepuri de casă. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 8:50, iar pompierii au salvat casa de locuit şi restul anexelor gospodăreşti.

Foto

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *