Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 30.07.2017, ora 21.15, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a depistat pe un tânăr de 19 ani din oraş Gura Humorului, în timp ce conducea autoturismul pe bld. Bucovina din oraşul Gura Humorului, acesta având permisul de conducere reţinut din 24.01.2017 pentru infracţiunea de alcoolemie.

S-a întocmit dosar penal pentru „conducere fără permis”.

  C-lung Moldovenesc

La data de 31.07.2017, ora 00.29, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a depistat pe  un bărbat de 59 ani din mun. C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul pe strada Sirenei din C-lung Moldovenesc, fiind oprit şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la Spitalul municipal C-lung Moldovenesc, şoferul a refuzat recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului” și „refuz recoltare probe biologice”.

Şcheia

La data de 30.07.2017, orele 22.10,  un bărbat de 34 ani din comuna Şcheia, sat. Sf. Ilie, în timp ce conducea autoturismul din direcţia strada Calea Unirii spre strada Nicolae Bălcescu, din cauză că nu a păstrat distanţa legală în mers a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 29 ani din Suceava. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul  femeii şi 1,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului de 34 de ani.

Întrucât conducătorul auto de 34 de ani nu a putut prezenta permisul de conducere auto, s-a procedat la verificarea sa în baza de date a poliţiei ocazie cu care s-a stabilit că acesta figurează cu permisul de conducere „ANULAT” din anul 2006.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere„ şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” ce urmează a fi soluţionat procedural.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Info Artur

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.