Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 02.08.2017, ora 10.00, o patrulă din cadrul Poliției orașului Milișăuți, a oprit pentru control  pe raza localității, mopedul neînregistrat sau înmatriculat, condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Grănicești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Vicovu de Sus

La 02.08.2017, în jurul orei 18.10, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, a oprit pe strada Ştefan cel Mare din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani din comuna Frătăuții Noi, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 81 km/h în localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Coşna

La 02.08.2017, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea excavatorul neînmatriculat pe DJ 172D din comuna Coșna, un tânăr de 22 de ani, din județul Bistrița Năsăud, a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o cale de acces, fără să se asigure, moment în care, a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara angajată în depășirea sa și condusă de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Vatra Dornei.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat de 43 de ani, din comuna Coșna, pasager în autoutilitară, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să rămână internat.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 22 de ani are permisul de conducere suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat”, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.