Home / Actualitate / Foto: Țigări de contrabandă ascunse în plafonul și pereții laterali ai unui microbuz, descoperite de polițiști de frontieră

Foto: Țigări de contrabandă ascunse în plafonul și pereții laterali ai unui microbuz, descoperite de polițiști de frontieră

Sâmbătă 05 august a.c., în jurul orei 10.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Oleg M., în vârstă de 29 de ani, conducând un autovehicul marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Polonia. Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în plafonul și pereții laterali ai microbuzului cantitatea de 2.720 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 3.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul marca Mercedes în valoare de 40.500 lei a fost reținut de către organele vamale în vederea confiscării.

De asemenea, cetățeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar față de acesta a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Foto

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.