Home / Actualitate / Acţiune pe linie rutieră desfăşurată de poliţişti, au fost reţinute 48 permise de conducere și fost aplicate 434 sancțiuni contravenționale

Acţiune pe linie rutieră desfăşurată de poliţişti, au fost reţinute 48 permise de conducere și fost aplicate 434 sancțiuni contravenționale

În perioada 04.08.-06.08.2017, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi depistarea conducătorilor auto care încalcă legislaţia rutieră în vigoare. În cadrul acţiunii au fost constatate 13 infracţiuni, din care 9 alcoolemii, 2 conducere fără permis și 2 alte cauze.

Au fost aplicate 434 sancțiuni contravenționale în valoare de 154.560 lei, din care 179 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute 48 permise de conducere, din care 10 pentru viteză, 12 pentru alcool și 26 alte cauze şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, fiind  testaţi cu aparatul etilotest  490 conducători auto.

Exemple:

Un bărbat de 33 de ani din orașul Vicovu de Sus a condus autoturismul pe DN 2, fiind înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 102 km/h în localitate și având defecţiuni la sistemul de iluminare al vehiculului.

O femeie de 34 de ani din municipiul Rădăuţi a condus autoturismul pe DN 2H, Slobozia fiind înregistrată de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 116 km/h în localitate.

Un bărbat de 34 de ani din municipiul Suceava, a condus autoturismul pe DN 17, în afara localității Gura Humorului și fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Un bărbat de 32 de ani din comuna Vadu Moldovei a condus mopedul înregistrat pe DC 9, din localitatea de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Info Artur

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.