Home / Actualitate / Materialul lemnos și o autoutilitara confiscate de Polițiști
Foto: Arhiva

Materialul lemnos și o autoutilitara confiscate de Polițiști

La data de 07.08.2017, ora 23.30, în timp ce acționa pe raza satului Molid din comuna Vama, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliției Rurală Vama a oprit pe drumul forestier „Doabra”, la intersecția cu DN 17, autoutilitara condusă de un localnic de 34 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că bărbatul transporta ilegal, cantitatea de 10,52m.c. lemn de foc.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, confiscarea materialului lemnos în valoare de circa 1.156 lei, ce a fost predat Ocolului Silvic Vama și indisponibilizarea autoutilitarei la sediul poliției.

Pe parcursul verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnul confiscat aparține unui bărbat din comuna Vama, persoană care însoțea transportul în cauză, acesta declarând faptul că provine de pe un teren proprietate a sa aflat pe raza Ocolului Silvic Frasin și a fost tăiat în mod legal, urmând să pună la dispoziție documentele aferente.

Pensiunea Lidana

Publicitate
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA CONDUCĂTORILOR DE VEHICULE CU TRACŢIUNE ANIMALĂ

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.