Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Sucevița

La 30.08.2017, ora 14.00, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe strada Speranței din comuna Sucevița, autoturismul condus de un localnic de 33 deani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat din 16.07.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pedrumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Ulma

La 30.08.2017, ora 15.40, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe DC 48C, din comunei Ulma, autoturismul condus de un localnic de 33 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut, iar dovadă cu drept de circulație este expirată de circa 4 luni de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Vicovu de Sus

La 30.08.2017, ora 23.05, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuți din localitate, autoturismul condus de un localnic de 30 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenta personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragereade la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate</ strong>

Publicitate
mobilasuceavainstocsilacomanda

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 13.08.2018, ora 23.06, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.