Home / Actualitate / Șase autospeciale şi o ambulanţă SMURD au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Frumosu

Șase autospeciale şi o ambulanţă SMURD au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Frumosu

Miercuri 30 august a.c., în jurul orei 18:16, Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frumosu şi Vatra Moldoviţei, au intervenit cu şase autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Frumosu. La sosirea echipajelor, ardeau trei anexe gospodăreşti, cu pericol de propagare la clădirile învecinate. Au ars un adăpost de animale pe 80 mp, o magazie pe 40 mp, circa 5 tone de furaje, doi metri cubi lemn de foc şi unelte gospodăreşti.
S-au degradat acoperişul şi pereţii magaziei, precum şi instalaţia electrică. Flăcările au afectat şi magazia unei gospodării învecinate, care a ars pe 40 mp.
Tot aici, au mai ars circa 1.200 kilograme de plante furajere şi unelte gospodăreşti şi s-au degradat pereţii unei bucătării de vară pe 4 mp şi astereala acoperişului pe 2 mp.
Incendiul a izbucnit în interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor provenite de la un rest de ţigară nestinsă, de la care s-a aprins fânul depozitat în interior.
Pe timpul intervenţiei, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 33 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, după ce şi-a mai revenit, femeia a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:10, iar pompierii au salvat casele şi restul anexelorde la cele două gospodării.

Publicitate</ strong>

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.