Cetățean iranian, urmărit naţional şi internaţional depistat de poliţiştii de imigrări

Un cetățean iranian, de 41 de ani, condamnat la 3 ani de închisoare pentru spălarea banilor, a fost depistat de polițiștii de imigrări. Acesta se sustrăgea executării pedepsei, fiind dat în urmărie națională și internațională.

La data de 01 septembrie a.c., în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări –Direcția pentru Imigrări a Municipiului București au depistat, pe raza sectorului 2, un bărbat,  de  41 de ani, din Iran, urmărit naţional și internațional. Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului București au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 3 ani de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracțiunii de spălare a banilor. Cetățeanul străin se afla legal pe teritoriul României, fiind posesorul unui permis de lungă ședere.

Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, pentru aplicarea măsurilor potrivit competențelor.

Publicitate

Publicitate
pensiuneaEdelweissPutna

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.