Home / Actualitate / Dosare penale pentru alcool la volan şi alte infracţiuni la regimul rutier, întocmite de poliţişti

Dosare penale pentru alcool la volan şi alte infracţiuni la regimul rutier, întocmite de poliţişti

La 31.08.2017, în jurul orei 19.50, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe str. Bistriţei din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 26 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Suceava
La 01.09.2017, ora 01.15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiul Suceava, a oprit pentru control pe strada Calea Obcinilor din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Calafindeşti. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” ce va fi soluţionat procedural.

 

Plopeni       
La 01.09.2017, ora 00.10, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea, a oprit pentru control pe strada Calea Sucevei din localitatea Plopeni, autoturismul condus de un localnic de 30 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
pensiuneaEdelweissPutna

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

La vederea polițiștilor, un putnean și-a abandonat autoutilitara încărcată cu lemne și a fugit în pădure

În timp ce acționa pe raza comunei Putna, marți, la ora 14.30, o patrulă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.