Home / Actualitate / 11 pompieri militari şi voluntari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din Corni

11 pompieri militari şi voluntari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din Corni

O anexă (foișor) din gospodăria unui localnic din Corni a fost distrusă, parțial, în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric.

S-a întâmplat în această dimineață. Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puțin după ora 07.00. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani și voluntarii din comună.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că ardea o parte din acoperișul foișorului, existând pericolul ca flăcările să extindă la un garaj. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, au intervenit 11 pompieri militari și voluntari, mai bine de o oră. Pagubele au fost estimate la cca. 10.000 de lei.

S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 85.000 de lei.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

La vederea polițiștilor, un putnean și-a abandonat autoutilitara încărcată cu lemne și a fugit în pădure

În timp ce acționa pe raza comunei Putna, marți, la ora 14.30, o patrulă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.