Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 08.09.2017, ora 09.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Pojorâta, o femeie de 30 de ani, din municipiul Rădăuți, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară în zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea interzisă” și nu s-a asigurat corespunzător la revenirea pe banda inițială de mers, moment în care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 39 de ani, din județul Sibiu. Accidentul a fost sesizat inițial ca fiind cu pagube materiale, însă ulterior, la fața locului a ajuns un echipaj al ambulanței, care i-a acordat primul ajutor conducătoarei auto de 30 de ani, aceasta refuzând transportul la spital.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Pătrăuți

La 08.09.2017, în jurul orei 12.10, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 2, între localitățile Suceava și Pătrăuți, un bărbat de 43 de ani, din judeţul Neamţ, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoutilitara condusă în fața sa de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, oprit pentru a efectua un viraj la stânga către un drum lateral neamenajat, deşi în zonă, marcajul rutier longitudinal continuu interzice efectuarea acestei manevre. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul care circula din sens opus și condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Udeşti.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 51 de ani, a unui bărbat de 33 de ani, pasager în același autoturism și a unei femei de 38 de ani, din comuna Udești, pasageră în autoturismul condus regulamentar de bărbatul de 42 de ani.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Horodnic de Sus

La 08.09.2017, ora 19.50, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2E, în localitatea Horodnic de Sus, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, un tânăr de 21 de ani, din comuna Voitinel, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a lovit frontal podețul din beton al unui imobil și un indicator rutier. Din accident, a rezultat rănirea unui minor de 16 ani, din comuna Voitinel, pasager în autoturism, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui tânăr de 18 ani, tot din comuna Voitinel, pasager în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Preutești

La 09.09.2017, ora 16.55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208, din comuna Preutești, o tânără de 23 de ani din comuna Dolhești, s-a angajat în depășirea unui utilaj industrial tip volă, oprit pe partea dreaptă a carosabilului, moment în care, a surprins și accidentat ușor o minoră de 10 ani din localitate, care, fiind lipsită de supraveghere, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure, prin fața utilajului staționat.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.