Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 12.09.2017, ora 08.08, în timp ce conducea autotrenul într-o curbă pe DN 2H, în orașul Milișăuți, un bărbat de 34 de ani, din județul Bacău, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a intrat în derapaj cu remorca și a pătruns pe contrasens, acroșând autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, din orașul Liteni, după care, a acroșat și autoturismul condus de un bărbat de 76 de ani, din municipiul Rădăuți. Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 76 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ceilalţi doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, acestora și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. La fața locului au fost prezenți pentru cercetări și reprezentanții I.S.C.T.R. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Valea Moldovei

La 12.09.2017, în jurul orei 08.30, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 177C, din comuna Valea Moldovei,  un localnic de 34 de ani, a transportat persoane în bena autoutilitarei, neluând măsuri corespunzătoare de asigurare a transportului şi de închidere a prelatei, astfel că, în momentul efectuării unui viraj, o minoră de 16 ani, din localitate, ce se afla în bena autoutilitarei, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. După incident, conducătorul auto a oprit autovehiculul, a coborât şi a purtat o discuţie cu minora, care a declarat faptul că, nu a suferit leziuni, evenimentul rutier nefiind sesizat poliției.

Ulterior, în jurul orei 10.45, întrucât acuza dureri, minora însoţită de mama sa, s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, ce va fi soluționat procedural.

           

Suceava

La 12.09.2017, ora 14.59, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, o localnică de 61 de ani, a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 63 de ani, din localitate, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

           

Vatra Moldoviței

La 12.09.2017, în jurul orei 20.35, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviței, ajungând în intersecția cu DN 17A, o femeie de 35 de ani, din comuna Frumosu, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga, moment în care, a surprins și accidentat ușor un localnic de 49 de ani, angajat brusc în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, purtând îmbrăcăminte fără elemente fluorescent-reflectorizante.Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Suceava        

La 12.09.2017, ora 22.45, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava, ajungând la intersecţia cu str. Mircea Damaschin, un localnic de 33 de ani, a efectuat un viraj la stânga, moment în care, a acroşat un bărbat de 43 de ani, din comuna Şerbăuţi, care se deplasa pe bicicletă.Din accident, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Mălini        

La 13.09.2017, ora 00.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B, din comuna Mălini,  pe fondul vitezei, un localnic de 26 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu semiremorca unei autoutilitare parcate parțial de partea carosabilă, în fața locuinței, de un bărbat de 32 de ani, din localitate, sectorul de drum fiind prevăzut cu iluminat public aflat în funcțiune. După impact, autoturismul condus de tânărul de 26 de ani, a fost proiectat într-un copac aflat pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto de 26 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.