Home / Actualitate / Atenţie la furturile din genţi şi buzunare! Două femei au fost victimele unor infracțiuni de furt

Atenţie la furturile din genţi şi buzunare! Două femei au fost victimele unor infracțiuni de furt

Miercuri 13.09.ac., Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 32 de ani din orașul Vicovu de Sus și o tânără de 18 ani din localitate despre faptul că, în timp ce se aflau într-un centru comercial din Suceava, au fost victimele unor infracțiuni de furt. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 13.09.2017, în jurul orei 13.30, cele două femei s-au deplasat la un centru comercial pentru cumpărături, ocazie cu care, au fost abordate de o femeie necunoscută care le-a distras atenția, ocazie cu care, o altă femeie necunoscută i-a sustras din geanta victimei de 32 de ani portofelul cu bani și documente, iar tinerei de 18 ani i-a deschi fermoarul genții, fără să sustragă bunuri.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autoarele au fost identificate ca fiind o tânără de 26 de ani din județul Botoșani și una de 28 de ani din municipiul București, care a recunoscut comiterea furtului. De asemenea, în urma activităţilor investigative s-a constata faptul că acestea au mai sustras bani, prin acelaşi mod de operare şi din portofelul unie alte femei aflată în incinta unui centru comercial.

Astfel, la controlul corporal asupra celor două, au fost identificate sumele de bani care au fost restituite părţilor vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” și „tentativă de furt”, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.