Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 13.09.2017, ora 13.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, din comuna Cornu Luncii, un localnic de 23 de ani, s-a angajat în depășirea unui alt vehicul, oprit în afara părții carosabile, moment în care, a surprins și accidentat pe un minor de 11 ani din localitate, care, fiind lipsit de supraveghere, s-a angajat în traversarea drumului public prin fața vehiculului staţionat, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Gălănești

La 13.09.2017, ora 19.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, dinspre comuna Gălănești către centrul comunei Vicovu de Jos, un tânăr de 21 de ani din comuna Straja, a intrat în coliziune față spate cu atelajul hipo neechipat cu elemente reflectorizante, care circula în aceeași direcție de mers și condus de un bărbat de 74 de ani din comuna Bilca.

În urma impactului, conducătorul atelajului hipo a suferit leziuni ușoare, acesta refuzând să fie transportat la spital, pentru investigații medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 13.09.2017, ora 21.03, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul pe strada Iacob Zadik din municipiul Suceava, un localnic de 49 de ani, a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 61 de ani, întins pe partea carosabilă. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul de 61 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.