Home / Actualitate / DSR Tuning Show, un succes pentru Rădăuţi în evenimentele de tuning

DSR Tuning Show, un succes pentru Rădăuţi în evenimentele de tuning

Weekendul trecut a avut loc un eveniment caritabil dedicat maşinilor tunate din România, şi anume prima ediţie de DSR Tuning Show. Evenimentul a avut loc în parcarea centrală a municipiului Rădăuţi, a început pe sâmbătă pe 09.09.2017 la orele 14:00 şi s-a încheiat duminică pe 10.09.2017 la ora 18:00.

Iată că băieţii din Suceava, mai exact Rădăuţi, ies cu un alt eveniment în evidenţă având spiritul antreprenorial şi organizatoric foarte dezvoltat şi organizând din nou un eveniment cu succes. În primul rând vreau să menţionez că evenimentul a fost organizat cu scop caritabil şi anume cel al strângerii de fonduri pentru Antonia Rusu, o fetiţă la o vârstă fragedă de 3 ani, ce a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia tatăl ei Romeo Rusu, a decedat din păcate. Romeo Rusu a fost un tip foarte admirat în societatea din Rădăuţi şi tot mai mulţi oameni s-au oferit să-i ajute fetiţa.

Evenimentul a fost organizat de Bogdan Budeanu şi Bogdan Alexandru. Doi tineri din Rădăuţi foarte implicaţi în astfel de evenimente, participând cu maşinile lor arătoase şi dotate la o mare parte dintre evenimentele importante ce ţin de Tuning auto. Aceştia au investit foarte mult timp, resurse şi s-au dedicat întru totul organizării evenimentului. Alături de cei 2 organizatori au fost prieteni, cunoştinţe, evenimentul fiind realizat şi cu sprijinul Primăriei Rădăuţi. Mai mult decât atât au fost şi sponsori care au ajutat mult la realizarea evenimentului, printre care se enumeră şi DCA Evolution, Sigur la Volan, Revo Marketing, NEO Photography, Real Car Center, dar şi Cromtel TV.

La eveniment au participat în peste 70 de maşini din toate colţurile ţării. Au fost maşini tari, maşini mari, maşini joase, dar şi maşini foarte arătoase. Mai mult decât atât au fost o mulţime de probe printre care: Limbo, în care cea mai joasă maşină câştigă; concurs de ţinut janta; It’s a Crowd, în care maşina încap cei mai mulţi oameni câştigă; loudest exhaust şi multe altele. S-au oferit o mulţime de premii, printre care: Best Exterior, Best Interior, Best Paint, Best Wheels, Best Fitment Airride, Best Fitment Static, Best Airride, It’s a Crowd Winner, Limbo Winner, Hold the rim Winner, Top 10 Car of the Show, Best Engine Bay, Best Setup Trunk şi bineînţeles cupa cea mare: Best Car of the Show.

Vezi mai multe detalii…

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Spitalul Rădăuți nu a anunțat CAS Suceava de suspendarea activității secției de pediatrie

Până pe 5 mai, micii pacienti din zona Rădăuți ce ar fi trebuit să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.