Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 15.09.2017, în jurul orei 10.46, în timp ce conducea autoturismul pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, un localnic de 62 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, iar în momentul în care a virat la stânga pentru a întoarce autoturismul, a fost tamponat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din comuna Sadova. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 62 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Capu Codrului

La 15.09.2017, în jurul orei 20.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în localitatea Capu Codrului, comuna Păltinoasa, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte, un bărbat de 69 de ani, din orașul Gura Humorului, nu a observat un atelaj hipo care circula în faţa sa, nesemnalizat și neechipat corespunzător pe timp de noapte și condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Păltinoasa, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului atelajului hipo, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.