Home / Actualitate / Două gospodării cuprinse de flăcări în localitățile Falcău și Vama

Două gospodării cuprinse de flăcări în localitățile Falcău și Vama

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Brodina şi Vicovu de Sus au intervenit sâmbătă în jurul orei 14.00, cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din localitatea Falcău. La sosirea echipajelor ardeau locuinţa şi anexele, existând pericolul de propagare la locuinţele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:10.

Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 110 mp, anexele acesteia pe o suprafaţă de 20 mp, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi bunuri casnice din bucătărie. S-au degradat pereţii locuinţei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul anexelor din gospodărie şi locuinţele învecinate.

Incendiu în localitatea Vama

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit sâmbătă, ora anunțării la 112 – 16:00, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din localitatea Vama.La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la locuinţă, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi 3 locuinţe învecinate. Au ars acoperişul casei de locuit, corp comun cu o anexă, pe o suprafaţă de 90 mp, pereţii etajului pe o suprafaţă de 100 mp, elemente de mobilier şi aparatură electrocasnică.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:25, iar pompierii au salvat casa de locuit, anexele din gospodărie şi 3 locuinţe învecinate.
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.